fredag, april 13

FROMWHEREISTAND INSTAGRAMSkorna jag gillar, vissa används flitigt...några gamla och några nya...och jag undrar hur många jag har egentligen? Hur länge sparar du dina?

11 kommentarer:

 1. Men alltså. Kan man inte bara ge dig en drös med pengar (as if I had any) och skicka ut dig på stan med orden: Klä mig! Själv kunde jag ligga i soffan och käka praliner, alternativt baka en kaka som du kunde fika på medan jag mannekängade min nya garderob. Bara en tanke...

  SvaraRadera
  Svar
  1. men Ohhh la la, det låter väldigt lockande. Gillar att spendera andras pengar ;) Vi skall nog kunna lösa det..i fantasin iaf. Ha en fin helg!

   Radera
 2. Tills de går sönder, jag är så snål! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha....men du jag hade typ inga skor förrän jag började jobba med dem.Annars skulle man ju kunna tro att jag är en äkta skofetischist;)

   Radera
  2. Aha du jobbar med skor! Det låter kul. Jag har ändå en hel del skor för jag köper oftare nya än jag kastar gamla!

   Radera
 3. För länge. Tills de går sönder. Efter att de har gått sönder. Vissa ligger oanvända i lådan kvar, men sen när jag rensar tänker jag att, kanske att jag kommer använda med, nästa månad, och så får de ligga kvar.

  Dina skor är väldigt tjusiga dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! jag har bara oanvända skor som är för små...fattar inte varför jag köpt dom? i hopp om att fötterna skall krympa lite...för det har man ju hört att dom kan, NOT!
   Har förmånen att bo i Sveriges skomecka och kan köpa skor till billig en penning;)

   Radera
 4. dom röda var ju himla balla! eller ja, alla var balla! Men dom röda känner jag är lite av en favorit. Du kan få vara min färginspiration! jag använder mina skor tills de pajar för det mesta, annars om de ser ok ut och jag inte längre tycker om dom skänker jag dom oftast eller så ligger de och samlar damm om jag någon gång i världshistorien skulle behöva dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja men dom röda är mina nya favvosar + dom svarta i lack. Gillar spetsig tå!

   Radera
 5. Svar
  1. Mmmmm...dags att slänga gamla...eller nä förresten. jag spar ;)

   Radera