söndag, mars 25

SOLSKENSFRULLE


vi åt frukost på gårdagens rester och solen sken in genom fönstret. kaffet smakade lite extra gott tyckte jag!


Fredrik kramade en snus och sen mig...Viggo sa hej då, åt en Piggelin för att försöka få ner febern lite till. Han ser dock ej så himla sjuk ut på bild. Blek?! jorå, men det är killens pigment i vardagligdax.


När jag kom till Komedianten sken solen så starkt att jag först trodde jag skulle bli själv hela dan...


men några pysselsugna dök det allt upp. Fina torn byggdes.


en Mario i pompom  uppstod... 


samt en muterad kycklingsnögubbe!


Nova ville måla i alla regnbågens färger.


och någon annan ville göra en mobil.


fina kort skapades och jag blev inspirerad av alltihop. Nu är det min tur att komma ut i solen. En promenad skulle sitta fint.

4 kommentarer:

 1. åh vad mycket kul! vart jobbar du någonstans? är det i varberg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är lite av ett extraknäck kan man säga, på Komedianten (kulturhuset) i Varberg där jag bor. Annars jobbar jag som designer på Nilsongroup AB (skor).

   Radera
 2. Det låter inte alls som ett dumt jobb, tvärtom kalaskul! Av dina bilder att döma kan jag tänka mig att du är som klippt och skuren för de där jobben.

  Jag är uppvuxen i Borås, så jag har varit endel i Varberg om somrarna. Varbergarna brukar inte gilla när boråsarna invaderar om somrarna :)

  kram på sig

  SvaraRadera
 3. ha ha ha, jag är född i Skene, bodde i Kinna mitt första levnadsår, sen tog mamma med mig till min moster och vi bodde hos henne medan mamma pluggade. Pappa låg i lumpen och sen flyttade dom ihop i en lägenhet på Sörse, som då var alldeles nybyggt! m a o, unga föräldrar. Har varit i Borås sen barnsben, men jag vet precis vad du menar med Varbergare-Boråsare :)...tänker att kommunen borde vara väldigt tacksam. Tack för fin komplimang.

  SvaraRadera