torsdag, februari 9

PRINCESSAN PANIK
Vi har ett Kulturhus i vår stad och man kan tycka vad man vill om det. Vissa tycker att man hellre borde lagt pengarna på en ishall, men det tycker inte jag. Jag är så himla glad över Komedianten, ifall det nu är så att någon skulle ha missat det. På söndagarna mellan 13:00 och 16:00 har man öppet en kreativ verkstad för barn ihop med vuxna. De två senaste söndagarna har min sköna klasskompis från konstskoletiden, Camilla Rosberg hållit i den verksamheten med tema kring den aktuella utställningen, Konst är dyrbarare än korv - 50 år av populärkulturell voodoo i svensk konst som pågår mellan den 14 januari - 6 maj 2012. På bilderna ovan ser du vad Fideli åstadkommit med befintligt material som dessutom är gratis. Helt fantastiskt om du frågar mig, både konstverket och att ha tillgång till ett sådant ställe med material for free, de ni!

11 kommentarer:

 1. Bara att gratulera till en fin verksamhet.
  Fidelie brås på mamma.farmormormor i gbg

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! ja Fideli, hon är allt speciell ;)

   Radera
 2. underbart! riktigt konstverk det där *** vi har något liknande ibland i vårat nya kulturhus här i Luleå. blev sugen att gå dit och kika vad som händer idag, men hu..har haft huvudvärk några dar, den där sömnen du vet..uschamej.
  och till dina fina ord hos mig..visst är de nostalgi till tusen de där rara glasen..och den där bilden kan jag kanske fixa åt dig. vet bara inte var jag gör det? det var en annan som undrade om en annan bild tidigare och jag lovade kolla upp det, men du kanske vet var jag vänder mig lättast? behöver vekligen ta och fixa fram lite bilder, inte bara ha dem i datorn..alltså :)


  kramar en fredag, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan, hoppsan, här kommer jag och lägger mig i... Men Crimson.se är helt ok om du vill framkalla bilder, där kan du välja matt papper eller blankt, med eller utan ram runt osv osv... Jo, ja... det var väl bara det... heehee..

   Radera
  2. precis vad jag skulle tipsa om, crimson is da shit! prova där, det är enkelt.

   Radera
 3. Helt fantastiskt tycker jag också! Och så vill jag passa på att säga hej och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. trevlig helg du också Fru Hansson!

   Radera
 4. så himlans kul att kunna låta barn ohämmat få bara vara. vad mkt vackert som kommer ur dem då! men ack så snabbt vi (läs samhället) tar det ur dem...
  när jag pluggade hörde jag talas om ett barn som till sin mormor hade sagt, vid ett kyrkobesök, att "mormor, här, här kan man tänka stora tankar. här är det högt tak". jag tänker ofta på det när jag ser på mina gryn: jag tänker låta det vara ett högt tak så länge det går...
  en bästa helg till dg och ditt! *kram*
  //mrsC

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, man får lov att försöka uppmuntra fantasin i sammanhang då den fungerar som det allra bästa verktyget! jag brukar ofta säga att de är dom som bestämmer hur deras skapande skall se ut...ett blått träd är blott, helt enkelt.

   Radera
 5. Fideli är en av de absolut bästa pysslare jag mött!!!! mycket begåvad, vad ska det bli av denna lilla tös? :)

  Stor kram till er
  //Camilla Rosberg

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaa, det kan bli precis vad som helst ;) politiker tänker jag ibland.

   Radera