onsdag, januari 11

SPINDELKVINNANjag blev tipsad om en dokumentär, Spindelkvinnan. den handlade om konstnären och skulptören Louise Bourgeois. filmen gjorde både avtryck och intryck på mig. se den om din tid är dyrbar, jo du läste rätt, inte om du har tid utan om du vill fylla den, tiden, med viktigheter och eller konst.

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset, det ska jag lägga på minnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. vet du, jag såg den igår igen :)

   Radera
 2. lät som något jag skulle gilla *

  puss Lycke

  SvaraRadera
 3. min tid är dyrbar, och jag lägger den gärna här, men om jag inte är här helhjärtat och har tid vill jag inte komma, för här inne vill jag vara som ett kylskåp och alla dina inlägg o bilder blir som magneter och plopp plopp plopp och tjonk så sitter de på mig och jag kan ta in dem, på riktigt.

  så kan man skriva eller så kan jag skriva helt enkelt att jag gillar allt här inne och det var längesen jag var här för jag har inte haft tiden. Men nu är jag här igen. och alldeles glad när jag stänger ner...full av inspiration. Det gör mig glad :)Du gör mig glad.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. men du, va glad ja blir att du blir :) å det där med tid...svårt att prioritera för mig...allt verkar så viktigt...å det där med alla mina inlägg...känner att jag har lite av en bokstavskombination som gör att jag bara svämmar över ibland, det måste bara ut liksom. fint att du är här. kram!

  SvaraRadera