lördag, januari 21

ETT GRAFISKT HEJDÅ
På tur till Helsingborg och några steg på perrongen före tågets avgång.

10 kommentarer:

 1. Vad rolig du är som hittar grafiska motiv överallt! Ha en riktigt bra helg! Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert hejdå *** blev nästan nervös att du tänkt sluta blogga jag :) visst känns det lite lågt på allas blogfront just nu. kanske solen som saknas. och så undrar jag varför jag inte kan gå direkt till din blog från kommentarerna. måste alltid gå in via bloglistan jag. hoppas du får det underbart!!!

  kramar en söndag, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, det är nog solen, värmen och ljuset som vi alla saknar...blogga skall jag inte sluta med även om det kanske skulle vara bra. Tycker fortfarande att det är för kul för att lägga ner. Måndagskram till dig!

   Radera
 3. Kram kram till denna fina dam, nu kom jag precis på att jag har ett meddelande på telefonen från dig som jag inte lyssnat av...måste göra nu med en gång, hoppas helgen varit fin och att du är ute i solen litegrann idag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) tack för prommen, den var stärkande på mer än ett sätt. Kramen damen

   Radera
 4. Tänk vad du ser!
  Jättefint.

  Hoppas du hade en fin helg.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Helgen var toppen, men fullspäckad och nu är jag mer slut än uppvilad, men det var det väl värt tänker jag :) Hur hade du det på formex???

  SvaraRadera
 6. jag skulle vilja hänga inne i ditt huvud om så bara för en dag, så att jag fick se på saker så som du ser på saker, och så skulle jag spara det för alltid hos mig, för det är så coolt det där. att du ser konst. i allt. och att du får mig att se det. så här i efterhand. Coola du. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. du e fin du...blir så varm i hjärteroten å jag vill visa dig allt, verkligen ALLT jag ser, men cool? jag vet inte :)

   Radera