måndag, december 12

MAN FÅR FINA SAKER IBLAND.Jag hade inte orken att vara med på årets julfest, men blev icket lottlös ändå, för idag när jag kom på till jobbet så hade tomte-kakan varit där. Tack snälla Karin för den fina boken! och tack ännu en gång för porslins-babisarna...å sen vill jag bara säga att även Bambi längtade efter våren... * Sura inte Bambi*, sa hans mamma. *Vintern tar slut fortare än du tror och snart är det vår igen.* Sen somnade Bambi bredvid sin mamma i den mysiga varma gläntan, och drömde om alla roliga  lekar han och hans vänner skulle leka när den ljuvliga våren äntligen kom.

ps. väggen där bakom, den skruffiga och ruffiga, den skall väl bli hel så småningom, men jag gillar den på bild i sin totala ofärdighet...fast F, om du läser detta så ta det inte som om det kan dröja hur länge som helst :) 

7 kommentarer:

 1. Yes, en bambi! Nu var det faktiskt längesedan jag skådade denna skogens skönhet. Ps. Din header är så snygg att det nästan inte är klokt. Bäst i test!

  SvaraRadera
 2. Satan i gatan va glad man blir...jag satt just å tänkte på dig..du vet där med bambi och föda barn och sånt :) Kram å tack för fina komplimangen.

  SvaraRadera
 3. Tack för dina fina kommentarer! Gör mig glad!

  Håller med om den skruffliga väggen - lika fin och krackelerad som vårt nagellack... ;-)

  SvaraRadera
 4. älskar väggen o headern och råskuttarna, det är nog skogens finaste djur ändå, fastän jag är så svag för älgar. Fan nu måste jag gå å luskamma mig, be till högre makter tack att inga lusar tagit sig in här :( urk. kram!

  SvaraRadera
 5. tack tack tack....men löss? älglöss eller klassiska hår löss? creapy.

  SvaraRadera
 6. Den där Bambi är nog en själsfrände känner jag! jag längtar efter våren redan nu så det inte är klokt. Supergulliga presenter du fått!

  SvaraRadera
 7. Ninette; Japp, en själsfrände, helt klart.

  SvaraRadera