tisdag, november 29

MÖRKSUGGOR
Mörksuggan av Verner Molin. Suggorna sitter på hyllan och vakar över pocketböckerna, och nej, det är inte jag som läser i den här familjen, inte denna typen av litteratur iaf...jag läser bara om kärlek och vampyrer ;)  Igår var jag i gott sällskap å såg den 4:de Twilight-filmen, Breaking Dawn. Mycket love och blooooood. Har ni läst böckerna? Syrran min (den ena iaf) tycker det är tramsigt...vad tycker ni?

14 kommentarer:

 1. Tack för igår lilla du, jag svävar fortfarande i min vampyrbubbla. : (= vamyrbett), Maria

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är underbart. Mååååååste hinna gå och se Twilight innan børnet kommer.

  SvaraRadera
 3. ha ha Maria, din lilla vampyr-lover! tack själv.

  Rebecka; jag kanske ändå skulle tänka efter en gång extra innan jag såg denna om jag var du....kanske skulle vänta tills bebbon kommit ut ändå ;) lite väl fläskiga och läskiga förlossningsscener med mardrömmar som efterföljd. VÄNTA! med bästa vänliga och omtänksamma hälsningar till dig.

  SvaraRadera
 4. Så fint dom står där Suggorna. (Läste först Mörkskuggan.)
  Har ju inte läst böckerna, men det kanske är dax...

  SvaraRadera
 5. nej men jag skulle nog kunna läsa om mörksuggan. kanske mer min stil just nu, fast jag tycker att det verkar vara mer ballt att gilla vampyrer och blod men jag gör ju inte det hur jag än försöker så jag får väl fortsätta vara oball helt enkelt, och ge mig hän åt mörksuggorna. sen vill jag säga att du har den finaste lilla pepparkakan i ditt hem och väldigt snygg med leopard och julkuddar och inlägg som du bara spottar ur dig, shit människa! du är så kreativ. jag vill vara som du. Kram

  SvaraRadera
 6. Hola banderolla! Dom där fina trollen var Jonas va? Eller är jag helt ute och cyklar. De påminner mycket om dem annars! KRAM

  SvaraRadera
 7. ah jag hade gjort mycket for en bok pa svenska nu! har last ut fyra st och nu laser jag nan deckare pa engelska. lasa lasa lasa! det blir mycket dotid har i african time ska jag be att fa tala om :)

  SvaraRadera
 8. Eva; det är ju lite mörkskugga över dom :) kollar man noga på mittenbilden kan man se deras fina svansar också, men som sagt...mörkt och skuggigt.

  Fröken; vet inte om det är särskilt coolt alls med blod och vampyrer, men suggorna är det tycker jag. Sen blir jag så där mallig igen av fina kommentarer som att man är kreativ, har snygga kuddar och fina pepparkakor ;) Å kram tillbaka sådär nästan för hårt.

  Emma; Jo han hade också sånna och en av dom tog jag hand om, men dessa på bilden där har jag fått hemmifrån....kanske att mamma hade tagit hand om dom. Fina är dom iaf. KRAM

  Lillasyster lo; även en Twilight???! å så e du ju så dråpligt kul här med dötid och allt. Miss y a my african sister! puss och kram och kom hem snart.

  SvaraRadera
 9. Jorrå- trams, trams. Men Mörksuggorna- dom är verkligen inte tramsiga- FIIIINA!

  SvaraRadera
 10. fina ugglor! vampyrer är det inge fel på, men jag har inte sådan stor koll på just Twilight.

  SvaraRadera
 11. oj, det var sugga och inte uggla!

  SvaraRadera
 12. Syss;ha ha, passa dig annars sätter jag tänderna i dig! eller så får du bara en PUSS!

  emma; dom är ju faktiskt väldigt lika ugglor :)

  SvaraRadera
 13. Fina suggor och bra böcker! Fast Bella är djävligt irriterande. Jag förstår inte varför alla skulle vara så kära i henne.

  SvaraRadera
 14. fniss, det är väl så det är...har du sett filmen...den sista?

  SvaraRadera