torsdag, oktober 6

JENNIE 6 OKT


Vad är väl en namnsdag? inget särskilt faktiskt, men ändå. Jag kallar ju mig Pippilotta här i bloggvärlden, men mitt faktiska och fullständiga namn är Ann Jennie Charlotta. Det brukade alltid vara min mamma som kom ihåg mig just den här dagen, men nu är det som bekant andra tider och även om inte mamma är här så fanns det andra som kom ihåg. Karin skickade en bild och Petra, min jobbarkompis sa grattis innan jag ens tänkt tanken själv:) det är fint det. Tack! Petra, Karin och alla andra. Å nu blinkade det till i lampan...det var nog hon, min mamma.

6 kommentarer:

 1. Grattis Jennie Pippilotta!
  /Karin F

  SvaraRadera
 2. Hörrdu Pippilotta!Klart att det va Inga som skickade dig en kram!Hon var ju lite busig!Jävlars jävlar vad livet är orättvist ibland!
  Apropå namn,Krickelin heter också Charlotta!Ni har en del gemensamt:)...Nej snygging,ha en fin helg o kramar på dig....Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag ska fira din namnsdag (en dag sent) med lite Polly. Synd att du inte är nära, då skulle jag bjuda. Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack! Karin,Lotta och Eva. Polly var min mammas favoritgodis btw...pratade vi om det Eva?

  SvaraRadera
 5. grattis på namnsdagen i efterskott från en annan jennie!
  och apropå namn så delar min dotter och du samma namn, nämligen charlotta. *ler*
  sen verkar polly vara många mammors sweet tooth. min mor (mer namn) heter fö doris och jag såg nu i somras att eldorado gjort en polly-variant som de kallar just doris...så jag köpte en påse när saknade kom över mig, även om min saknad rör sig om mil och inte dimensioner. härligt dock när de man saknar bryter barriärer mellan dimensionerna och blinkar i lampor och annat! kram på dig!
  //mrsC

  SvaraRadera
 6. jennie! du är så snygg!

  gick förbi ert fina hus med hundarna innan & då kom jag att tänka på assietterna. någonstans bland flyttlådorna ligger dom & en vacker dag ska du få dom! jag kom på att det är en liten sockerskål tillhörande också. så den skickar jag med den där vackra dagen!

  SvaraRadera