tisdag, augusti 30

Hos Klara

Vi stack till Klara direkt efter jobbet, Patternplan och jag.  Vi åt gott (Klaras snabba), drack kaffe, skrattade och snaskade på godis...och så klipptes det, målades och tecknades det tills det började mörkna. Nu är det verkligen höst och jag måste återvända till källaren för pennan var inte lika naturlig i handen och linjerna ville inte som jag, man måste verkligen hålla igång för att komma nån vart med det där. Det bidde inte så mycket...

ps. Jag skall till Köpenhamn i morgon, undra vad jag skall ha för klänning på mig då?

7 kommentarer:

 1. Men guud vilka underbara bilder, och vilket härligt hem. och du är ju konstnär kära du! inte visste jag. berätta gärna lite mer om vad du gör. tycker det du målade såg underbart ut juh! och hur får du bilderna sådär? ojoj, tusen frågor en stressig morgon (ler)

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Åhh vad mysigt att sitta och pyssla med vänner!

  SvaraRadera
 3. Åh, Frida Kahlo. Så fab!

  /Sa Spaningspersonen.

  SvaraRadera
 4. Det ser supernajsigt ut minsann! Bra grej att hänga ut och samtidigt fixa och trixa med något. JAg tycker visst att det bidde! :)

  SvaraRadera
 5. Hej! Bloggisar.Visst är det fint att kunna hänga med vänner och samtidigt teckna, riktigt toppen faktiskt.En annan sak som är fin är att ni kikar in och lämnar fina kommentarer. Det gör mig så himla glad :)

  SvaraRadera
 6. Var gjorde pennan inte som du ville? Jag förstår inte. Det är fruktansvärt vackert.

  SvaraRadera
 7. ...det förstår jag inte heller, vackert är rätt ord. OJ oj "grääääsligt" menar jag!

  SvaraRadera