lördag, juli 2

Loppis idag


Vi tog en tidig tur till loppis idag, den stora och jag. Täckena hittade hon och krukorna i värsta allmogestuk hittade jag. Vi blev mycket nöjda med vårt inköp och när vi kom hem blev det koja ;) sen blev det ett besök på blomsterlandet också, man måste ju ha nåt i krukorna tänkte jag.
Sen kom kusinerna och ville leka i hyddan, vi vuxna planerade Gotlandsresan där vi skall fira pappa som fyller 60. Vi åt lunch och drack kaffe. Önskade att jag kunde bjuda på godaste kakorna som jag fick av min jobbarkompis Petra (tusen tack!), men dom tog slut på ungefär 0,1000 sekunder...så goda var dom, och tänk att man har sånna kollegor som bakar och ger bort. Lyllos mig :)å så tog jag med mig den här bonaden hem också. Där de milsvida skogarna susa.

9 kommentarer:

 1. Hej, og tak for linket:)
  Sikke fint her er hos dig; jeg kan særligt godt lide 'bonaden' (ved ikke, hvad den hedder på dansk!)
  /Sophie

  SvaraRadera
 2. jag dör, har du sådana däringa figurer (som står till höger), JAG BLIR SÅ AVIS HERRE MIN GE!!! Har sett en stor samling i typ Elle interiör för ett par år sedan och fick ett extremt ha-begär. Lyllos dig!

  SvaraRadera
 3. Hej! Sophie, nä jag vet inte heller vad det betyder på danska :)

  emma, jag började samla vid en resa (har bara två) har också suktat efter dom(wooden dolls) LÄNGE!dom skapar sannerligen svåra ha-begär, ser det som en konstinvestering :)

  SvaraRadera
 4. Psst...kika in på min blogg. Det väntar en överraskning till dig där.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. är vid en sådan idyll idag med sjö och stuga, å det där räliga täcket kan du ge till mig usch en sånt satans fynd ; )

  SvaraRadera
 6. ja ja vet. det var illa räligt, men jag tror nog att det stannar här:)

  SvaraRadera
 7. Åh, KOJA! Det är trist att det inte är helt socialt accepterat för vuxna att bygga kojor (utan barn inblandade då alltså).

  I och för sig har jag nyligen hört talas om en bok som dokumenterat olika mäns "man caves", så det kanske funkar lite när man är vuxen ändå, fast på ett annat sätt.


  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0062003925

  SvaraRadera
 8. måste kolla länken...hoppas att det inte rör sig om män i babykläder bara :)

  SvaraRadera
 9. Oh no... det hoppas inte jag heller. Eek!
  Men jag tror inte det.. har inte sett hela boken, bara några sidor. Tror jag måste beställa den. Av ren nyfikenhet.

  SvaraRadera