tisdag, mars 22

Mamma dockan


Första gången jag skulle åka till fjärran och vara borta i mer än 10 dagar, sydde jag den här "mamma"-dockan till Fideli, så att hon skulle kunna krama på mig precis när hon saknade mig som mest eller bara när hon helt enkelt ville. Jag hade svart hår då. Ha ha, blir  fortfarande så himla full i skratt när jag ser den.


En mamma måste ju ha en väska också, så jag köpte mig en när jag var i Liverpool. Vintage så klart:)


Keliga kändisar från Doris Dovecot hittade jag i senaste nr av Elle interiör.Ville bara säga att jag var först:) okej jag är ingen kändis, men jag är kramgo, om du frågar mina barn iaf.

9 kommentarer:

 1. Je.. Mamma dockan e ju helt vansinnig! Alltså jättekul, skrämmande och otroligt påhittigt!!! Keep on going!

  SvaraRadera
 2. För bövelen! Du verkar vara en helt galet grym mor.

  Ps. Emelies hjärtan - OMG - någon försöker säga henne något, det är jag helt övertygad om. Fick nästan gåshud. Har förresten lagt upp ett hjärta till nu. Hjärtan är fina.

  SvaraRadera
 3. men hallå?? är det sant, fan vad dom härmas! du var ju lätt först, fideli är ju uppe och nosar på tonåren nu ju. jag älskar mammadockan! skulle vilja ha hela familjen blomkvist tror jag haha. fint hade det varit :)

  SvaraRadera
 4. Mammadockan var ju sketabra! Du kan bli en sån där som skickar in egna bilder och klagar till Elle. Så där kan de ju inte hålla på och härmas!

  SvaraRadera
 5. ha ha ha, vilket skönt stöd man får här! jag får ju lätt jobba lite på det där med händer och fötter samt justera det däringa beanhuvudet:) ja jäklar vad jag kan skratta, det är liksom lite hals och huvud i ett.

  SvaraRadera
 6. Hihihiii, den är jätterolig! Och så schysst att du har en pälskappa med snygg krage och allt. Fashion och kramgott i ett liksom! :D

  SvaraRadera
 7. visst e den kul, men kanske skulle jag kalla den för mother alienhead doll :)

  SvaraRadera