måndag, februari 7

Anna Anka...nä


...men Jill Anka!Kolla! Hulken håller på och ta mitt huvud :)

10 kommentarer:

 1. WOW! Fräsiga (hoppas inte att din farfar brukade använda detta uttryck om något han inte förstod riktigt ;)) väggmålningar! Hade jag haft ett Superkök så hade jag kanske lagat mer mat än vad jag gör i dagsläget.

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha! min farfar var en kul man! Jag hade kanske också förhoppningen om att jag skulle gilla att laga mer mat, men NEJ! inte ens Superman kan hjälpa till där:)
  Hur blev det med Lagerhaus och burken? jag hävde mitt köpstopp rejält fast hann aldrig ens till Lagerhaus den gången....och nu är pengarna slut som vanligt :)

  SvaraRadera
 3. Önskar jag kunde måla som du och är det ett rött handfat jag ser? Shit vad coolt!

  SvaraRadera
 4. men tack! jo det är rätt, ett rött handfat i plast. såg det i en tidning en gång och skicka bud med brorsan som bor i Stockholm. Han tog det under armen på tåget:) sen mognade det till sig i 4 år på vinden. tar som sagt lite tid det där med renovering.

  SvaraRadera
 5. Rebecka och Pippilotta, är vi en sorglig skara matlagare allihopa? Pangkakor är visserligen en av mina få paradrätter, om det räknas.

  SvaraRadera
 6. ha ha ha! Pangkakor är riktigt fint om man vill bjuda, men om kassan är tom byter man ut mjölk mot vatten och vips har man gjort Pankkakor...inte riktigt lika gott och man kanske inte kan räkna det som bjudmat längre...eller?

  SvaraRadera
 7. Hmmmmmmmm. Jag vet ärligt talat inte om jag skulle vilja bli bjuden på pankkakor.

  SvaraRadera
 8. fast med sylt på då? nä, du har rätt Magdaloony, pankkakor är inget man bjuder på.
  jag plockade upp bananerna ur sophinken men det kändes liksom inte så fräscht heller. i dag har det blivit 2 mackor och en halv paket americana glass och den satt som en smäck kan jag lova.

  SvaraRadera
 9. GOTT! Americana ja, varför får det inte heta det längre? Mkt dumt. Men glassen är fortfarande lika god. :) Texas Pecan eller Rocky Road?

  Slurp!

  SvaraRadera
 10. oj då , det har jag missat. det var texas pican i så fall:)

  SvaraRadera