onsdag, januari 19

LOPPISFYNDI början av året gick jag med i en grupp på fb (face book), en köpfri månad. Jag repeterar, EN KÖPFRI MÅNAD! och klarar det inte. Kan tyckas är det bedrövligt, men jag kunde bara inte motstå. Tänker att teet kommer smaka extra gott i den här kannan, och jag kommer att använda den ofta. Däremot har jag inte köpt ett endaste litet ynka klädesplagg och det är jag riktigt stolt över. Heja mej och min gamla garderob. Undrar hur länge det kan vara?

9 kommentarer:

 1. å jag vet, jag försöker också ha köpfria månader ibland. men loppisfynd tycker jag ändå är okej, det är när man lyckas sluta köpa saker/kläder på de stora kedjorna som det känns bäst. loppis är ju så kul! och miljövänligt intalar jag mig... /Annika

  SvaraRadera
 2. Yes! jag håller med dig Annika.

  SvaraRadera
 3. åh, det var jag som förstörde det fina setet.. jag hade inte råd med kannorna, men köpte sockerskålen och de sex assietterna för några veckor sen. fantastiskt fina är dom i vilket fall!

  SvaraRadera
 4. Det ser man ju lång väg, hur gott det kommer smaka. Gryyymt snygga.

  Du gjorde rätt i min bok. (Som för övrigt också är köpt på loppis.)

  SvaraRadera
 5. lady retard....sockerskål och assietter! vad kostade dom då? Jag tyckte inte 50 kr var så farligt för kannan, eller?

  Magda...vilken bok? får man se omslaget:)

  SvaraRadera
 6. Åh, bra fråga... hur ser omslaget till ens livsbok ut? Ska fundera.

  SvaraRadera
 7. dom kostade nog fem kr styck & sockerskålen 15 kr.. nä, det var inte alls dyrt. hade dock blivit det för min plånbok om jag köpt hela samlingen :)

  SvaraRadera
 8. En köpfri månad är lite väl hårt, tycker jag. Jag har i stället en köpfri vecka varje månad. Förra året försökte jag med att det skulle vara första veckan i varje månad men fick alltid byta eftersom jag alltid råkade befinna mig i Jakarta eller Bangkok eller så då - och det förstår ju vem som helst att det är omöjligt, så i år får jag välja vecka i början av varje månad. Den vecka får man inte köpa nåt utom mat. Vilket är väldigt bra för man slipper alla de där impulsköpen av fula och oanvändbara saker, och kan alltid tänka att man ska komma tillbaka nästa vecka och köpa sånt som man verkligen måste ha. Nästa vecka har man oftast glömt det och vips sparat massor av kronor (eller miljontals dong som de värdelösa pengarna heter här).
  Snart är det sommar, då ses vi väl!?!

  SvaraRadera
 9. klart att vi ses, när kommer ni?

  SvaraRadera