måndag, januari 31

Bandit Girl Vanity


Det är insidan som räknas men utsidan som syns,
och med rätt mask vid varje tillfälle kan man dölja mycket.

I början av förra året gav mig själv löftet att försöka vara lite modigare, men det blev liksom platt fall och saker och ting hände som gjorde att jag fokuserade på helt andra saker.
Jag har sagt att jag skall visa mina bilder i ett sammanhang någonstans men hittar bara på en massa dåliga ursäkter för att komma undan. För jag e feg. JAG vet att inte alla kan gilla allt men ändå, osäkerheten smyger sig på och jag blir skrajsen. Bestämde mig här och nu för att jag skall ta tag i det där med modet igen. Det lovar jag mig själv. JAG LOVAR!

9 kommentarer:

 1. Vilket sammanträffande! Innan jag läst inlägget bestämde jag mig för att kommentera så här: Kömpis, kömpis, nu är det du som tar tag i det där med utställning! Bilderna är ju mer eller ännu mer jättefina! Jag vet ett väldigt lättillgänglit ställe att visa dem på ;) Kraaaam

  SvaraRadera
 2. My God! Älskar dina bilder! Kommer ihåg att en viss dam sa vid en viss cykelfest att hon skulle visa upp sina bilder och målningar......jag längtar och väntar!

  Kramar från Viggos lilla "svärmorska"

  SvaraRadera
 3. Come to MAMA - kan man beställa en specialdesignad Bandit Girl?! Kom igen kära du, så himla fint, hojta bara så ska jag gladeligen ge dig en spark i arslet!!

  SvaraRadera
 4. Instämmer med alla andra. Du är ju så galet bra! Just do it!

  Denna Bandit girl var fantasmisk. Detaljerna!

  SvaraRadera
 5. ea kömpis, jag ska ta mig i kragen.
  Svärmorskan...va kul att du är här och vad som sas på cykelfest stannar på cykelfest:) alternativt, har aldrig hänt.
  Doredoris, tack tack
  Hönan...spechijalgrejer? vad tänker du då?
  Magdaloony, heja dig vad jag blir nyfiken på fröknarna:)

  SvaraRadera
 6. Nämen, skit i det där med modet och leta upp en lokal i stället! Det finns säkert flera stycken som har tillräckligt dålig smak för att inte gilla dina grejer, men som tur är en väldans massa fler med tillräckligt speciell smak för att göra det ... och det är ju ändå dem som räknas för dig. Så kom igen nu, fokusera på lokaaaaal så poppar säkert någon upp. Modet kommer kanske på köpet. Heja heja heja!!!
  Och ja, jag vill också ha en bandit girl. Kai och Hana också (Hana gillade speciellt cirkus bandit). Eller vad som helst, bara inte för läskigt.

  SvaraRadera
 7. Nja det känns liksom som att jag å Bandit Girl är ganska tajta och jag tror hon hade trivts väldigt bra på en vägg här hemma!=)

  SvaraRadera
 8. Låter bra tycker jag, Heja dig!! Älskar Bandit Girl!!

  SvaraRadera