torsdag, december 9

Stolt!


Tänk, nu behöver jag inte oroa mig, nu kan hon inte bara försörja mig utan också försvara mig. Idag blev det GULT bälte. Stolt är bara förnamnet.

5 kommentarer:

 1. Cooooooolt!
  Vad är det för sport? Karate?
  Är väl antagligen sånt man ska se pa bältet och posen och så men...
  Har går Kai pa karate varje vecka, med ett gäng japanska barn och japansk lärare. Det är mycket skrika och säga sensei och ichi, ni, san och sa, men bra som japansk kulturassimilering tänker jag. Och att det blir lite ordning och reda.
  Vi åker till Japan för första gången på fyra år nästa vecka. Vi stannar nästen tre veckor och ska hänga med släkten, åka upp i bergen (där det har utlovats riktig snö, med 100% säkerhet!), till Tokyo och så några dar i HK på vägen tillbaka då. Tips tips tips tack!
  Hoppas allt är bra med er och att ni inte fryser för mycket i vintersverige.
  Kraaaaam från alla Taketanis i Hanoi.
  (som vanligt finns ett och annat mer eller mindre intressant inslag från vår vardag här på http://annaihanoi.blogspot.com/)

  SvaraRadera
 2. Yes! Anna, det är karate. Dom e så himla sköna när dom gör sina moves, karate kidsen.
  Så det är dax för Japan och Tokyo nu. Spännande.
  Vad är det för tips du vill ha ang HK? Jg är ju typ bara bra på shopping:) å så mat då:)

  SvaraRadera
 3. Jamen det är väl ungefär precis det jag tänker att vi ska fokusera på. Mat och shopping. Om jag nu har några stackars kronor eller dollar eller yen kvar, efter två veckor i Japan... Vi kommer bo på ett hotell som ligger ganska nära där det hotellet som du skrev att ni bodde på ligger. Så: Mat? Shopping? Och om det skulle vara så att du vet något annat...
  Kraaaam.

  SvaraRadera