tisdag, september 7

SNUGGLOR och IDOLER


Mina snugglor väntar på nya vänner, kanske en ny idol?.. själv vet jag inte riktigt vad jag väntar på. Kan liksom bara inte ta mig för att göra något. Fast ikväll är det premiär för Idol och det passar mig som handsken:) ligga still i en soffa och bara glo.

8 kommentarer:

 1. hallo tv-sucker! Bara så där sydde du lite...snacka om att lägga ribban högt, räcker det inte med att teckna å måla så att man blir grön av avund, sy-tvi tvi tvi och fult blev det me'. Ja, gå du å lägg dig i soffan!

  SvaraRadera
 2. hej hallå!
  sååå fina! Är nån till salu tro...?
  kram, Linda Sintorn

  SvaraRadera
 3. Sätt på en prislapp och ro hit med en!

  SvaraRadera
 4. hej hej alla... jo visst finns tanken på att sälja...som sagt skall försöka sy lite fler först tänkte jag hmmm återkommer:)

  SvaraRadera
 5. så fina!! sälj sälj, då fåru pengar så vi kan äta sushi! dessvärre är jag upptagen ikväll med IDOL på andra sidan stan. har fått tre förfrågningar av folk som vill se idol med mej. damn, känner mig älskad! =)

  men det är auditions nästa vecka också, ska vi ta sushi då? tycker jag iaf! PUSS

  SvaraRadera
 6. ja! vi kan ju köpa på kvantum:)

  SvaraRadera
 7. åh! jag vill ha en ugglesnuggla! säg det till lillasyster.. för jag fyller år snart...

  SvaraRadera
 8. Mumsi mumsi! Jättefina!

  Ska bli spännande när de blir till salu. Folk kommer att kasta sig över dom!

  (Har du funderingar på att sälja dom på nåt speciellt ställe på nätet? Jag fnular själv på var man ska sätta ner säljpåsen. Maila mig gärna på magdaloony @ gmail punkt com om du vill diskutera saken. :) )

  SvaraRadera