onsdag, augusti 25

Meningslöst

På sistone har den där otäcka meningslöshetskänslan tagit alldeles för stor plats i min vardag. Den har kramat mig så hårt att jag nästan tappat känseln.
Smekt min kind så varsamt att lusten försvunnit och orken sinat.
Den har kysst mig och lämnat en bitter eftersmak. Virvlat runt där med tungan och nuddat tänder, Urk, tvi, blä...jag vill bara kräkas, det smakar så ruggigt illa.

Den eviga frågan...vad är meningen med livet?
min vän sa- men det finns ju ingen direkt mening med livet självt.
Då ville jag bara skrika, HÖGT, innan jag ens hade hört den fortsatta meningen med meningen, det gäller att fylla livet med sådant som gör det meningsfullt, sa hon.
Å det är så jävla sant.
Fast ibland är det riktigt svårt att ens veta vad som känns meningsfullt, förutom det självklara då, BARNEN, MANNEN, FAMILJEN och VÄNNERNA! , men att hitta meningen för en själv, det som gör en till en bra mamma, livskamrat, syster, dotter och kompis.
Fast jag är långt ifrån på väg att ge upp. Jag vet att ni finns där, ni är bäst och ni gör mig bra. TACK!

6 kommentarer:

 1. Aahh, förstår hur du menar, känner likadant från och till. Fint att man har alla de goa runt sig då. Allt gott till dig. :)

  SvaraRadera
 2. Finaste du!Du har haft en tuff tid och har fortfarande!Du är fanatastisk som orkar!Förstår mycket väl att det kommer djupa dalar.Apropå surfandet,det får du göra på "topparna"!Svårt att få lagom flyt:-DKramar på dig.Lotta

  SvaraRadera
 3. Du är den starkaste människa jag träffat. Tycker så mycket om dig!
  All kärlek till dig!

  SvaraRadera
 4. Fina fina du. Du är så in i bänken bra!
  Beundrar dig och gillar dig. kramar i massor!

  SvaraRadera
 5. Åhhh, det är ju precis det jag menar....NI gör mig bra och jag är så jäklarns tacksam för det.Nu sitter jag här på morgonkvisten och tjuter lite för mig själv. mannen och barnen har åkt och nu skall här skapas:) ha en fin dag allihopa!

  SvaraRadera
 6. Fanatastisk,skrev jag det?Ja då e du det:)Kramar på dig fina unge:)Lotta

  SvaraRadera