onsdag, april 28

prioritering

Fina färger, inga ord. Jag är trött och måste ha frisk luft, fast det regnar ute. Jag tillhör den delen av befolkningen(kanske bara jag) som inte spenderar så väldans mycket pengar, inga alls faktiskt, på praktiska kläder. Får låna mannens. Han säger att det handlar om prioritering och jag håller med. De andra dagarna, när det inte regnar eller är svinkallt ute och han inte vet vad han skall ha på sig till jobbet, då kontrar jag, med samma mynt. Det handlar om prioritering. NU skall jag snart ut och andas, snart ut och vila öronen, för det skriks här. Inte för att nån är ledsen, mer för att dom kan. ju högre desto bättre tydligen. Jag är som sagt trött och orkar inte säga till mer än en gång. Sitter med hörselskydden på. Tänk om ni kunde se mig:)

4 kommentarer:

 1. Bra de inte har någe fel på stämbanden iaf, nån av dem blir kanske snuskigt rik på sin sångröst framöver å strör pengar över sin häftiga morsa så inte värt att klaga. Tur hörselskydd finns å att du kan rymma fältet en stund;)

  SvaraRadera
 2. suck. här gnälls det också. satte mig precis för daglig bloggdos. liten sitter och gråter, inte gnäller är hon mycket noga med att poängtera. jag får resa på mig. trevlig valborg goding!

  SvaraRadera
 3. ...toppen idé med "hysselskydd" :)

  SvaraRadera
 4. undrar över dina fredags under, som undras fram under huset (fy, va torr jag e'). Men jag är nyfiken. Hoppas att du hade en bra dag! trevlig helg (Och så kan ea lägga till resten...)

  SvaraRadera