torsdag, februari 25

twentyfourseven


Hmmm funderar över dygnets alla timmar. Varför räcker dom inte till? Hur skulle det funka om man var lite mer trångsynt och enkelspårig...leva efter devisen, det var bättre förr. Då kanske dygnets alla timmar skulle vara fullt tillräckliga, om man helt enkelt var nöjd och inte så nyfiken. Om man sov sina 8 timmar och tog en tupplur runt lunch. Åt samma gamla mat och köpte samma sorts tvättmedel, tandkräm o s v livet ut. Varför pröva nåt nytt när det man redan vet funkar alldeles utmärkt. Förändringar är ju otäckt eller?

Men jag är nyfiken...på livet, på konsten, på människan, på mode och kläder, på prylar och inredning och på en himla massa andra saker också, men listan skulle bli alldeles för lång:) Å hur kan det vara så att vissa saker anses fula och andra snygga? Vem bestämmer det? Hur funkar alla osynliga lagar? Nån som vet? Snälla tala om det för mig då.

4 kommentarer:

  1. Jag vet bara att om något är tillräckligt fult så blir det plötsligt vackert, en balansgång ddär;p

    SvaraRadera
  2. Ja, jag kan se vad du menar. Tycker dock att det skiftar med tiden. "Sakerna" går liksom i och ur sin finhet/fulhet.

    SvaraRadera
  3. När smaken/trenden blir folklig så drar smakeliten bort mot nya intryck. Det handlar om makt. Fortsätt att vara nyfiken och stå över andras inflytande!

    SvaraRadera