torsdag, februari 25

Sonny angel


Vilka minnen dom här bilderna väcker. Figuren är en liten samlar pryl som kommer i så kallade blindboxes. Man vet alltså inte vilken figur som finns i asken vilket gör att man tillslut sitter där med 9 st och fattade just inte vad som hände...bara man fick den där snöbollen....ha ha ha. Jag och syrran på resande fot i Tokyo= galet kul. Den högt utvecklade shopping-nerven är något vi båda besitter och vårdar väl:) Hon knep en snöbollssonny, men jag fick hålla tillgodo med granen och tomten+ några till. HA ha ha, jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på det. Kram till dig T.

Skulle ju säga att Sonny likt Munny också har figurerat i några av de senaste nr av några välkända inredningsmagasin...var det Familyliving eller ELLE interiör eller kanske Sköna hem. Kommer inte ihåg nu.

Vill du se fler bilder? gör ett besök här Sonny angel

4 kommentarer:

 1. så fina små dockor!

  Om du undrar varför jag kommenterar som en galning så är det för att jag sitter med makens dator. min går inte att kommentera med. så jag passar på nu liksom. slänger iväg ett litet vintips också :) primitivo di manduria 6256-01

  kramen - ea

  SvaraRadera
 2. Hahaha! kom du ihåg när vi tog ett sista varv till Tokyo Hands och panikköpte några till?! Och ändå sitter jag här med lite ångest för att jag inte köpte tillräckligt många....

  SvaraRadera
 3. man skall aldrig tveka. känns det rätt så är det bara till å KÖP! var det inte så han sa, Stenmark:)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Så söta dom är! :) Googlade Sonny Angels och hittade din blogg. :)
  Ska ev åka till Tokyo i sommar och skulle gärna få med mig ett par Angels hem! Var det lätt att hitta dom, ser att det fanns på Tokyo Hands, hittade ni på några andra ställen..?
  Tack på förhand! :)

  SvaraRadera