lördag, februari 20

BevingatGjorde ett tappert, men tydligen misslyckat försök härom dagen då jag tyckte att jag verkligen bjussade på mitt hem och mig själv, när jag la upp bilderna på mitt vardagskaos, men icke. Det var tydligen för pöööördey= flott (fniss) för att skapa någon som helst förståelse för mitt uppsåt. Nämligen att visa det kaos jag lever i med skygglapparna på för att kunna prioritera saker som data och kreativ skapartid.
Hmmm, så idag visar jag istället en nystädad hylla med bevingade föremål från loppis. Det blir liksom lite som ett "loppis altare". Brickan på väggen är dock ny och kommer från Coctail.

Å den här fantastiska bevingade varelsen tillhör dekoren på en tallrik från juntan jag var på i torsdags. Love it! Förövrigt något som skulle klassas som gräsligt under min uppväxt. Har ett uppdämt behov av snirkel, klotter och plotter...och guld, glitter & diamanter! fast inte nödvändigt vis äkta. Plast och fake går alldeles utmärkt.

2 kommentarer:

  1. jag försökte förklara tallriken för maken men det togs emot på samma sätt som min egna reaktion när han berättade att anja tagit brons, yta och sport två ytterligheter hemma hos oss. trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Brickan är ju underbar. Skulle vilja ha motivet som en stor tavla ovanför sängen. Bandit girl, är det ditt verk? Fantastisk!! Min mamma har en tavla i sitt kök med en tjej på krokodilen vid barnens badstrand. Jag tror det är du som gjort den. jag älskar den och skulle såå gärna vilja ha den i mitt kök istället. Men hon vill inte lämna bort den. :( Kul att ha hittat till dig Jennie. Och du, jag ska också våga komma fram om säga hej om jag ser dig på stan. Tack för din kommentar hos mig. Kristin

    SvaraRadera