onsdag, december 30

Nyårsafton i antågande...


hmmm, undrar just vad jag skall ge för nyårslöften? håller folk på med sånt nu för tiden förresten? eller är det sååååååå 2002 ? För egen del var det längesedan jag utlovade några sånna nu och om jag gjorde det så skedde det med all säkerhet i allra största hemlighet. Mest troligt för att det suger så hårt när man inte klarar av att hålla dom. Jag känner mig liksom som en loser redan på förhand. Fast i år tänkte jag slå till. Dessutom tänkte jag säga den eller dom HÖGT rakt ut i nyårsnatten så att alla kan höra (som står nära mig iaf). Tänkte mjukstarta med att lova ge mig själv lite mer egen tid...vilket redan är halvvägs där eftersom jag skall jobba 20% med egen verksamhet det kommande året. Och sedan klämmer jag till med att lova mig själv att bli mycket modigare! Vilket kanske är FEGT eftersom en egen satsning innebär mod för mig och då har jag ju redan infriat det lite grand också. Dessutom tycker jag att det är supermodigt att ha en blog där andra kan läsa vad man tycker och tänker...ganska utlämnande faktiskt, men såklart självvalt. Ähe men det här var ju inte lätt...Jag får helt enkelt återkomma med löfteslistan när den är ute i atmosfären:) GOTT NYTT ÅR! vill jag önska er alla som besöker mig här.

ps. bilden är tagen i en provhytt i Tokyo, man har sådana skynken för ansiktet för att skydda kläderna från smink(vilket jag inte hade), en riktigt bra idé för den svenska marknaden tycker jag! Nästa år kanske jag vågar visa mitt ansikte på riktigt...HEPP!

4 kommentarer:

 1. vad är nu detta? 20% egen verksamhet det kommande året. jag vill veta mer fru blogg.

  SvaraRadera
 2. hihi, någon i familjen. hittade ett gamalt googlekonto som vist hade just denna avsändare. Men det är bara lilla jag, avsändaren justerad.

  SvaraRadera
 3. Ha ha... trodde det var mamma eller pappa, men dom vet ju vad jag skall göra...nämligen Måla!
  Ge mig själv lite egen tid så att jag kan förverkliga en dröm...det tycker jag är modigt minsann. Vet inte hur det kommer gå ekonomiskt men det ger sig. Får väl äta knäckebröd och gröt tänker jag.

  SvaraRadera
 4. ja ja men konst kommer ur svält, fattigdom o annan misär! Gott nytt år, glöm inte att klappa dig på axeln och säg till dig själv att du är bra och värd all lycka!

  SvaraRadera