måndag, november 9

FRISK...

När man varit sjuk i ett par dar spelar det ingen roll hur mycket man än njuter, för det ända man längtar efter är att bli frisk. Frisk, stark och kry. Frisk som en fisk och stark som en BJÖRN, både fysiskt och psykiskt...och kry som en ? Ja, jag vet inte...get kanske, men FRISK iaf. Livet blir så mycket enklare då. på en del plan i alla fall. Att göra marktjänsten utan att tappa andan och ta hand om barnen utan att få ett bryt. Bäst av allt är väl att man kan bli lite social igen och träffa folk man gillar. Jorå jag gillar min lilla familj, men husarresten tär på oss alla. Var tvungen att göra ett besök på vårdcentralen idag med den stora tjejen. Hennes första ord när vi kom utanför dörren var... åhhh vad härligt, frisk luft. Det känns som om vi inte varit ute på ett HELT ÅR! Jag kunde bara hålla med.
Vi tog en extra tur och stannade till vid Fyndmagasinet, hoppade raskt ur bilden och in i butiken. Vi köpte nya pennor. NYA härliga pennor....längtar tills barnen lagt sig så att jag kan korka upp! Pennorna alltså. Höra ljudet av den fina spetsen som rispar i det krispiga pappret. Känna doften av tusch och tillfredställelsen av att återvända dit. Till fantasi världen. Dööär kan allt hända. Undrar vad som händer idag...det kanske ni får se imorgon:)

2 kommentarer:

  1. Tjohoopp, jag byter gärna till mig I can´t fly om jag får, den är min absouluta favvis. den är så härlig i färgerna och känns så busig, känner mig som den ibland.

    SvaraRadera
  2. wow! va kul...det är ett print dock, ingen olja på canvas även om det kanske ser ut så.

    SvaraRadera