söndag, februari 5

GLASROBOTAR


Hittade några robotar som jag gjort i min kompis Sannes lilla glashytta. Hon gör fina smycken som du kan köpa här. Himla kul var det. Man visste ju liksom inte riktigt hur resultatet skulle bli... och ibland blir är baksidan lika fin som framsidan... tycker jag. Hade nog en tanke om att hänga dom i ett fönster i barnens rum. Får se hur det blir med det en gång i framtiden.

15 kommentarer:

 1. Så fina!! Inte till salu?

  SvaraRadera
 2. Hej kära! det var ett hjärtfel, som inte upptäcktes förrän i v 29. vi skickades runt till de skickligaste läkarna i landet för att försöka hitta någon..bot, men fick till slut beskedet att ingenting gick att göra. bara vänta tills hjärtat skulle sluta slå. så jag låg mest till sängs tills en dag i v 32 då jag kände att nu är det stilla. dagen efter fick jag föda fram henne. svårt att skriva om. minns tydligast hur hon låg på skötbordet och blev bytt på av en barnmorska..hur jag såg hennes små ben ligga alldeles stilla. hur vi klarade det..
  vet inte riktigt, men människan är nog skapt att klara det mesta. men det går aldrig över med den där sorgen, ligger och ruvar under ytan liksom. men hon är en i familjen vår lilla ängel. räknas alltid upp av barnen när vi räknar in vår lilla flock, hur många vi är..och kanske hon kommer tillbaka nån dag tänker jag..i något barnbarn om inte annat. då känner jag igen henne. annars möts vi nog sen på andra sidan världen som jag tänker..
  skickar kärlek till dig och de dina. berätta gärna hur det gick till för er..för dina föräldrar. maila om du vill : lycke.live@gmail.com eller skriv här eller hos mig. uppskattar att du frågar vännen..

  vilka vackra robotar. ja, faktiskt vackra (ler)

  kramar Lycke

  kramar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv, tack för att du delar...tror på att prata öppet om saker å ting...som en bearbetning, för att komma vidare på nåt sätt. Å jag skall berätta för dig, måste bara samla mig lite. kram

   Radera
 3. underbara robotar, och nu känner jag så himla mycket att jag skulle vilja bo i en stuga i närheten av dig så att jag kunde komma över och spåna, prata kreativitet och göra. jaja, fika oxå såklart. det låter som om du haft en fin lugn helg, precis samma som här. och som sagt..du spottar ur dig inlägg, fantatsiskt kreativ, tänk om jag hade hälften. coolt. kramkram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! jaaaa, tänk om du kunde bo nära. å det där med att spotta ur sig saker å ting, kanske är lite "dampigt" drag hos mig...inte så coolt bara lite mycket. kramkram tillbax

   Radera
 4. Hej Vännen! hade nästan glömt hur fina de blev! Du är välkommen på en kreativ, produktiv och fikafylld dag i friggeboden - när helst du vill! Kramar sanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA! jag kommer gärna, det var ju så himmelens kul! Får vänta till lite längre fram på vårkanten bara, men då ska vi ses, eller hur?!

   Radera
  2. Klart vi ska ses! NU SKA det bli av :o)
   kram

   Radera
 5. häng upp dom nu med det samma ;)! Hallå de var ju döfina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha, Tack! jag får fundera på det då ;)

   Radera
 6. Så himla fint och coolt som vanligt. Damn it (girl), allting du rör vid blir ju till guld. Eller glasrobotar. Jo, du - tack som tusan för den där blogawarden. Som du märker är jag inte riktigt värd den för tillfället och vet inte riktigt när jag kommer att komma igång heller. Kan du inte ge den till någon som förtjänar den lite bättre? Dessutom vill jag ju bara ge mina awards till dig och Magda så det blir mest ett cirkelresonemang. För övrigt: tur att vi har instagram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha, du är så värd! klart att man inte har tid att blogga så mycket när världen har fått en ny skön medlem! tack för fina ord...snart måste jag nog ta mig till Malmö å skåda bäbis + a damn hot mama!! ses på instagram så länge ;)

   Radera
 7. Se där, vilka ursnygga robotar. Häng upp!

  SvaraRadera