lördag, januari 28

MORGONBLOGGING

Finkoppen som jag fick i julklapp av syrran och en lampa som saknar sladd.
Fideli i lördagsfrisyren.
Ellen och Flisan pärlar.
Viggo spelar angry-birds.
Jill underhåller oss alla. Står på pall och sjunger money money money!


Vi är underhållna här på morgonen/förmidda´n. Jill dansar till ABBA, Viggo spelar spel, Ellen och Fideli pärlar och jag morgon bloggar. Snart skall vi gå till bibblan och läsa lite barnböcker.
Vad gör ni en dag som denna?

4 kommentarer:

 1. FINA UNGAR. FINA LÖRDAG. HÄR SPELAS DET ANGRY BIRDS ELLER INGER BÖÖS VILKET SOM, OCH SEN BAKAR VI CHOKLADBOLLAR OCH LÄGGER SAMMA PUSSEL TIO GÅNGER MINST, OCH JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER, HEMSKA HELLO KITTY ÄR PÅ I BAKGRUNDEN OCH JAG LÄNGTAR SOM EN GALNING EFTER MANNEN SOM KOMMER HEM INATT. MEN DET ÄR FÖRBASKAT FINT ATT DET ÄR LÖRDAG. JAG MÅSTE NOG SKRIVA ETT INLÄGG NU. SOM LÅTER SOM TYP DET HÄR. KANSKE. KRAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK SNÄLLA DU! DU ÄR SÅ HIMLA ROLIG ATT JAG NÄSTAN KIKNAR OCH MÅSTE SKRIVA STORT TILLBAKA:) HA EN RIKTIGT FIN HELG OCH SNART SKALL JAG KIKA IN HOS DIG! KRAM

   Radera
 2. Vilka härliga barn du har! Jag bestämt mig för att vi ska genomföra renoveringen av vårt burspråk som vi påbörjade för nästan ett år sen (!). Så idag ska jag riva tapeter. Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 3. TACK! ja, dom e fina och väldigt tysta här på bild, men tinnitus är nära :)Blir sjukt nyfiken på vad som döljer sig under ditt skinn, skall bli spännande att följa den resan... å renovera...det gör vi(läs min man)här med, och det tar så fasligt lång tid, för den räcker inte till ...tiden och orken, pewh! Fin helg!

  SvaraRadera