söndag, januari 8

DAGEN IDAG

 
Vi åt en något sen frukost idag, satte Jill i vagnen och gick en promenad genom skogen och längs havet. Vi träffade Robban och Sara med deras lilla staffordshire bullterrier. Berta tror jag hon hette om jag inte minns helt fel, bara 16veckor, söt!. Fina träd och stubbar likt små konstverk och gröna klippor vid havet fångade mitt öga, och idag var det vindstilla vilket inte är alldeles vanligt här på västkusten. Fideli och farmor mötte upp oss på vägen och jag blev varm i kroppen när jag fick syn på henne långt nere i backen. Hon har nämligen sovit hos farmor hela helgen, inte för att hon var tvungen utan för att hon ville, fint tycker jag. På väg hem låg en gammal rostig cykel, vackert!

7 kommentarer:

 1. vackra bilder! älskar se andras frukostbord, så himla kul se vad de äter och vilket porslin de har :) låter som det var en härlig dag också *

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. åh! Det är verkligen en helt annan "natur/växtlighet" sådär vid havet, man blir ju avis på den fina släta stenarna alltså. Exotiskt för en annan liksom ;) Ja och så ser det jämt så himelens trevligt ut hemma hos er! Hurra för sen frulle!

  SvaraRadera
 3. ...mitt ömma modershärta värker allt som oftast när jag inte har mina barn hos mig och jag förstår känslan när man ser sina ungar på håll och tänker "h*n där, h*n där är MIN", och man blir alldeles mag-pirrig. den känslan är fantastisk. kläm på den! ;-)
  själv såg jag sonen på skype för en stund sen, och det tänker jag klämma på hela långa dagen! :-)
  //mrsC

  SvaraRadera
 4. Lycke; jag gillar också frukostbilder men ännu mer att äta frukost:) på helgerna är det riktigt fint för då äter vi frukost tillsammans.

  Emma; Visst är det fint vid havet och sen frulle är toppen och tack för komplimangen :)

  mrsC; det var just det jag funderade på härom dagen...är inte sonen hos er hela tiden? hälsningar nyfiken i en strut:)

  SvaraRadera
 5. hej du nyfikna! :-) är en modern styvfamilj - och när vi skulle prova på MUC valde sonen själv att stanna i svedala och bo med sin pappi. testa ngt nytt han oxå med en pappa på fulltid. en utmaning för oss alla involverade - men jag får krama på honom ofta ofta då han kommer till oss typ en ggn i månaden och stannar då lite längre. så det blir som om han skulle bo hos oss varanann helg i långa loppet vad gäller tid, fast annorlunda.
  tjings!
  //mrsC

  SvaraRadera
 6. Ojojoj, du har hunnit med så mycket, medan jag latat mig och haft lov. De där glasen har jag nog också stått och klämt på och vilka fina tallrikar och kuddarna är så himlhimla fina där i soffan och dina bilder är så fina och och allt!
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej! glasen är från Lagerhaus...mina nya favoriter...det känns liksom lite lyxigare att dricka både mjölk, saft och vatten i dom:)

   Radera