tisdag, januari 3

BEKRÄFTELSE

bekräftelse. B E K R Ä F T E L S E. beeeekkkräääfftttteeeeeeellse. jag smakar på ordet. på känslan. det klibbar i mun. beläggning på tänderna. den är tjock. tungan som fastnar i gommen. sött. kittlar i magen och kinderna blir röda. det är som socker som ett rus. likt gift och jag är beroende.
B E K R Ä F T E L S E.

****************************************

söker den från er. sen tittar jag mig i naveln. skådar lite djupare. letar. för det är ju där jag måste hitta den har jag hört. förstått. då får jag en käftsmäll. PANG bara. så där från ingenstans. från mitten. där det är svart eller vitt. bra eller dåligt. salt eller sött.....mest beskt. osäkert och darrigt. mår lite lätt illa. måste hitta. vill hitta. sötman. den egna. 

S J Ä L V B E K R Ä F T E L S E.

10 kommentarer:

 1. kan inte säga annat än : WORD! (jag känner minst sagt igen mig)

  SvaraRadera
 2. Det är så fint skrivet, Jennie!
  Jag vet att det är svårt att inse men du är ju sötare än socker! Smaka på den!!!

  SvaraRadera
 3. jo du, så är vi alla. (det är därför vi är här) Ha det gott och dela gärna med dig. Lovat att "lika"

  SvaraRadera
 4. hear hear! u rule!
  tack för dina tankar och ord som du delar med dig utav; så mkt igen-känning, igen-känsla och, ja, igen igen! ;-)
  //mrsC

  SvaraRadera
 5. fin du är. tittar i naveln... men det är väl precis därför vi alla desperat lämnar ut oss på dessa bloggar - för att vi nånstans på vägen glömde bort var den där självbekräftelsen låg... tappade vi bort den? glömde vi den på bussen? var det någon som tog den...?

  jag bekräftar dig! om du lovar att bekräfta tillbaka! kram på dig, fina bloggvän!

  SvaraRadera
 6. ja. jag förstår vad du menar. och jag känner som du. men du är ju för fan tillomed snygg med mustasch medan jag inte ens kan stava till det. Så jag känner att du borde ligga steget före mig. Så det så. Och förlåt för WF, jag har så mkt att göra just nu att jag glömmer bort. hela tiden. jag tar gärna en match nästa vecka. Kramkramkram och en helvetes massa kramar till.
  Du är sjukt bra oxå. med eller utan mustyasch :)

  SvaraRadera
 7. Tack själv mrc och annakaroline, klart jag bekräftar, jag tycker faktiskt att det är genuint jäkla skitroligt och en ynnest att få kontakt med sköna människor som du här via bloggen! å fröken, fröken, fröken...snygg i mustasch :) fniss och tack!

  SvaraRadera