fredag, december 9

VAD HÄNDER?


inte så granna, men ack så fantastiska...min händer. Ihop med ögonen är det i särklass mina käraste kroppsdelar. Vad skulle jag gjort utan dom??? men på sistone har ögonen börjat protestera och jag undrar vad det är som händer...ja ja, jag vet...ålder, men ändå liksom, bara på en dag, så får man hålla texten man läser lite fram och tillbaka så där gammeldax, som att man blir lite förvånad av vad som sägs i tidningen...va fan å jag som fortfarande får finnar ibland...trodde jag var tecken på ungdom.

6 kommentarer:

 1. Precis så där kändes det för mig också. Poff bara såg jag inte vad som stod i tidningen längre. Det gick så rackarns fort. Nu får jag kämpa för att sy och läsa och jag märker att jag drar mig för sånt som jag älskat att göra. Jädrans dumt ålderstecken tycker jag. Hade hellre blivit lite stelbent eller darrig eller gråhårig. :)

  SvaraRadera
 2. ja händerna är fan bland det bästa!

  SvaraRadera
 3. hihihi, du e fin. Glasögon som e så snyggt. Jag drömde om att få glasögon som barn, pappa fick följa med mig till optikern ett flertal ggr men jag hade tydligen perfekt syn, jävla glädjedödare. Kramelikram på dig

  SvaraRadera
 4. Persilja, Ja precis...hellre grått hår!
  Emma; händerna är som bästa verktygen ju!
  Anonym; Glasögon är snyggt förvisso, men ser lite sådär ut när man har dom längst fram på näsan...lite "surtantsaktigt# liksom :)

  SvaraRadera
 5. Haha, kul att dina naglar ser likadana ut som mina... ;-)

  Började blogga efter år av försök att låta bli. Men nu har jag plötsligt inget att säga/skriva...

  Kram på dig!
  http://annaanti.blogspot.com/2011/12/this-is-not-perfect-girl.html

  SvaraRadera
 6. jag har ju haft glasögon i många år men på sista tiden har jag dessutom mörkt att jag har väldigt svårt för att läsa texter etc när det är lite halvmörkt, måste hela tiden tända upp ljuset som en annan pensionär... :)

  SvaraRadera