torsdag, december 15

EN SYRRA I GHANA OCH MUSIKHJÄLPEN
Jag har liksom inte berättat det här, men min lilla lillasyster MLI, är i Ghana. Å gud va jag är stolt över henne. Satt å lyssnade på musikhjälpen och messade in ett bidrag med en låtönskan dedikerad till henne och för flickors rätt att gå i skolan...futtigt kan jag tycka i jämförelse. Hon har varit där som volontär i 3 månader och hjälpt till på riktigt. Heja dig Emelie, men man gör så gott man kan. Iaf all heder till henne och sänd ett bidrag till musikhjälpen du också.

5 kommentarer:

 1. jag såg att precis nu att min blogg av någon underlig anledning har lagt dina kommentarer i skäpposten! HALLÅ VAD HÄNDER liksom!! Helt galet! Hur som helst så är det hela åtgärdat och de finns nu i respektive komentatorsfält! KRAM !

  SvaraRadera
 2. ah, sitter här och lipar på jobbet! kikade in på din syrras blogg och är så otroligt rörd: vilket fantastiskt arbete, vilket mod, vilken kärlek! du kan vara en stolt syrra!
  lyssnar på musikhjälpen på webben. önskar låtar i tanken...
  //mrsC

  SvaraRadera
 3. Vilket äventyr! Jag har inte önskat några låtar än, men jag tänkte ta skadan igen genom att sms:a järnet i helgen, när jag är hemma och kan lyssna.

  SvaraRadera
 4. ÅH! hej allihopa. visst e hon fantastisk! men det bästa är att i morgon kommer HON HEM!!!! våran alldeles egna fantastiska OBRUNI:)

  SvaraRadera