tisdag, december 20

MADAM EMELIE OBRUNI

Fina kortet i brevlådan.

Madam Emelie Obruni.

I give you...trummvirvel..bada bada bam Madam Emelie Obruni! Tänk, hon är hemma nu. Bor hos pappa i skogen, men idag kommer hon hit och vi skall kramas och vi skall prata och fika och hon skall få berätta allt! Å mina gamm-nerver gör att jag sitter här och gråter nu på morgonkvisten, men inte av sorg...av ren och skär stolthet!

6 kommentarer:

 1. Hurra! Vad fint.
  Själv sitter jag också här med en gråtklump i magen. Med söder skriken hals och dåligt samvete...
  Bättre med glädje tårar.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh...är det din syster? och varför sitter jag här och gråter då? fruntimmer säger jag högt för mig själv o hasar vidare för en kopp te :) varm kram, jag blir alldeles rörd...kram. igen.

  SvaraRadera
 3. men nu läste jag ditt inlägg om lillasyster i Ghana så himla fint, och sen var jag inne i ditt galleri och MÄNNISKA så duktig du är. Bilderna är fantastiska och texterna till...helt sjukt begåvad, vackert. Kram för tredje gången...

  SvaraRadera
 4. Så härligt, hoppas ni har en underbar dag! Jag förstår att du är stolt över henne!

  Själv har jag alltid önskat mig en syster - och är så glad att våra tjejer har varandra!

  Kram.

  SvaraRadera
 5. Åh fina systrarna! Glad att höra att ni återförenade! Och att ni fått gulliga små brev oxå! Ta hand om er Blomkvistarna, Hoppas se er snart!
  Och bra att alla har koll på julklapparna nu!

  / Rebecka i Stockholm

  SvaraRadera
 6. Eva, det är aldrig roligt med den där gråtklumpen, men helt klart bättre med glädjetårar.

  Fröken blund; men tack snälla du...jag sätter in det på + kontot :) tänk om man faktiskt skulle kunna ta ut å det när allt känns sådär uselt.

  annakaroline. det är riktigt fint med syrror :) jag har två som jag är riktigt stolt över och dessutom två bröder som jag kan skryta med var av en bor i himmelen och här runt om kring på nåt sätt.

  Rebecka; vilken tur att du finns där som en medlare när våra minnen räcker till. fniss, skall bli spännande å se om nån får två paket nu.

  SvaraRadera